Suoraveloitus loppuu 31.1.2014 ja tilalle on tullut suoramaksu, joka on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille. Loimaan Kaukolämpö Oy tarjoaa myös jatkossa suoramaksua asiakkailleen ja olemmekin lähettäneet suoraveloitusaineistot pankkiin muuntoa varten.

Suoraveloitusasiakkaillemme olemme lähettäneet asiasta kirjeen, jossa muunnosta on kerrottu tarkemmin.

 

Muunto tarkoittaa suoraveloituslaskun muuttumista joko e-laskuksi tai suoramaksuksi. Jos asiakas käyttää verkkopankkia laskujen maksamiseen, suoraveloitus muuttuu verkkopankkiin lähetettäväksi e-laskuksi. Jos taas asiakkaalla ei ole verkkopankkia käytössä, hänen suoraveloitus muuttuu suoramaksuksi, joka toimii kuten vanha suoraveloitus.

 

Loimaan Kaukolämpö Oy on tarjonnut asiakkailleen e-laskua jo useamman vuoden ajan. Paperisen laskun muuttaminen e-laskuksi onnistuu asiakkaan omassa verkkopankissa, josta löytyy myös tiedot ja ohjeet laskun toimitustavan muuttamiseksi. Kätevimmin e-laskun saa otettua käyttöön laskua maksettaessa.