Liittymisinfo

Kun haluat liittää kiinteistösi kaukolämpöverkkoon

1. Ota meihin yhteyttä joko puhelimitse tai tulemalla käymään toimistollamme Linjakatu 1:ssä. Selvitämme, onko kiinteistö liitettävissä kaukolämpöverkkoon.

2. Saat tarjouksen liittymisestä sekä lisätietoa asiasta.

3. Tarjouksen hyväksymisen jälkeen kaukolämpöasentajamme käy liitettävässä kiinteistössä tutustumassa kohteeseen ja sopimassa liittämisen aikataulusta. Jos kyseessä on uudisrakennus, pyydämme toimittamaan piirustukset meille.

4. Teemme lämpösopimuksen.

5. Sovitaan lämmönjakokeskuksen hankinnasta ja sen asentamisesta. Lämmityskattila korvataan lämmönjakokeskuksella, jonka avulla lämpö siirretään kaukolämpöverkosta kiinteistön lämmitysverkkoon ja käyttöveden lämmitykseen. Voit pyytää tarjousta sekä lämmönjakokeskuksesta että asentamisesta meiltä tai paikallisesta LVI-alan liikkeestä.

6. Kaukolämpöputken rakentaminen tekniseen tilaan sekä lämmönjakokeskuksen asentaminen. Jos öljysäiliössä on liittämisen aikaan öljyä jäljellä, voi kaukolämpöputken rakentaa valmiiksi tekniseen tilaan odottamaan lämmönjakokeskuksen asentamista. Keskuksen asentaminen voidaan tehdä myös talviaikaan, sillä yleensä se onnistuu päivässä. Näin voit käyttää kaiken ostamasi öljyn pois ennen kaukolämmityksen aloittamista.

7. Edellä mainittujen töiden lisäksi voi tulla muita mahdollisia töitä kuten öljysäiliön puhdistaminen tai sen poistaminen, vanhojen laitteiden purku sekä mahdollinen asbestipurku.

8. Kun lämmönjakokeskus on paikallaan, asennamme etäluettavan energiamittarin. Tämän jälkeen lämmöntoimitus voi alkaa.

Ota yhteyttä >>